Wednesday, 15 June 2011

News..!!

Salam..update lagi tuk kali kedua..selalunya sehari sekali je i update tapi tadi dapat cita baru..agak terkejut lar tapi takde kena mengena dengan i pon..sebelom nie i cita kan pc abang rosak dan bawak pi repair dah ok pon..but..but..pagi tadi abang buka pc dia and gelap je..timbul tulisan ayat2 tuh..i wat taktau je time tu..sebab  males da nak sentuh pc dia sejak tempoh pc dia rosak aritu....tengahari tadi ayah tolong bawak gi kedai..okehh ingatkan nanti pulih la seperti besa pc dia tapi dapat kol dari ayah tadi suh panggil abang tapi abang i da kuar rumah..contact dia tak dapat..s0 ayah gitaw la kat i mengatakan pc dia dah mati wat selama-lamanya..g0ne!!
Terperanjat gakla i..tambah la tuan komputer plak..hari2 dia buka pc dia...dah takde sekarang nie dia nak buat ape..adeiii..tumpang sedih gak sebab pc dia memang best..puas tengok cita sebab besar.. taktau perasaan abang ketika ini sebabnya i tahu dulu dari dia..lantas i cari name online chat kat facebook..ohh dia ade..da agak dia g cyber cafe..lantas i bagitau dia..dia reply sekali je pastu terus log out facebook..
Entah dia pegi mane la sekarang..sedih tak korang kalau hilang terus sesuatu tu..pc tu dia plak yang beli..
Nasib la netbook i nie masok virus je..kalau rosak taktau lar..sedih kot..i sayang sungguh netbook nie..kecik lagi comey tuu..hihi..END

2 comments:

syarifahsidrus said...

ish2, macam mana boleh rodak terus tu?

amnie azmira said...

syarifah: hihi..macam2 tekan sangat kot..^_^