Friday, 3 June 2011

Dua bulan Suda...!!

        Assalamualaikum...waduh2..rindu seh sama blog...and juga sama follower...2 hari nie xdapat nak buka blog sebab line tenet xbpe bagos.. akhirnya hari nie dapat gak buka...yeppie!! Bukak2 follower pon angka 222..adei..banyak sungguh no.2 dalam hidup i....actually blog nie dibina 2 april n patut update 2 june tapi dah terlepas plak...so msok entry hari ini plak... 2 bulan and 1 hari la blog ini nampaknya...kui3
       Ape yang special lagi n0.2 nie.. iaitu my birthdate...yang jatuh pada 2 mei....sebulan selepas blog nie hidup...n n0 tu berterusan sepanjang kehidupan i di matrikulasi dulu..sebabnya..oke first of all i dok matrik 2 tahun..s0 first year i ditempatkan kelas yang diberi nama Dh2p2 (D merujuk kepada dua)...n second year lagi bila dirombak n bertukar ganti student pon dapat kelas h2p2...( xde D daa)...pastu 1st year dok blok asrama B2 and second year blok A2..adeii... Rasanya n0.2 kena jadi no favoret i..kui3
Satu lagi kebenaran blog ini terbina bukanlah i yang tubuhkan..s0 sapa..j0m ikuti perbualan ini....

AA:   Ko tahu tak ko da berusia 2 bulan and 1 hari untuk hari nie
Blog : Saya tahu tuan..terima kasih kerana mencipta saya
AA:   Tulah nak bagitaw nie..ekceli aku tak create ko lah
Blog:  Iye ke tuan...pastu sapa??
AA:   My lovely friend...Shanas namenya..alahhh si pemilik blog hey gurl tu..
         xkan xkenai..
Blog:  Ermm..macam tu ka..tolong ucapkan terima
        kasih kat dia na...n terima kasih jgak pada tuan
        sebab saya tahu tuan yang decorate saya...
AA:  Yang tu sudah semestinya..tapi macam ko tengok
        kan aku decorate ko simple je sebabnya aku tak
        sesempoi macam tuan blog yang lain..kreatif ja..
        ko jangan jeles taw...
        pastu tak nak la bagi ko macam2 nanti berat
        susahkan tuan blog yang lain plak nak menjenguk ko...
Blog: xde lah..saya mengerti kok... tuan blog lain datang melawat
        sini dah cukup saya bersyukur tuan..
AA:  Wahhh..bagos2...dengar kata sungguh k0 nie..
Blog: Hehe..tengoklah sapa tuan kita...
AA:  Pandai sungguh ko bermanis madah dengan aku iye..
Blog : ^_^
AA:  Oke la...i try my best t0 take care 0f u...supaya ko ni tak xberpenyakit
       (malware)
Blog: Thank you very much..my l0rd..
AA:  >_<

Warnng: Perbualan diatas hanya rekaan saya semata-mata tak ade kena
             mengena dengan yang hidup mahupun yang telah meninggal
              dunia...okeyh2

                                   S for Shanas Ahaks

Last but not least..saya nak ucapkan terima kasih pada kawan saya..
Shanas Ahaks...cause create this blog for me..
and dia jugak la yang introduce kat i dunia blog nie..
dan kepada follower yang sudi jadi follower saya...
anda amat dihormati dan disayangi oleh saya..    

Untuk mengenali si dia..pemilik blog hey gurl silalah ramai2 mengunjungi blog beliau http://www.shanasituaku.blogspot.com/         

Moral value: Appreciate what people do to you..

p/s: Saya memilih 200th follower sebagai tanda penghargaan..nantikan next entry ya...

3 comments:

teema chan said...

number 224 ! hee , cepat gila 2bulan dh dapat 200++ .congrate yaa , sy tak tahu berapa bulan dah blog saya tuu , aigooo

man said...

hadirnya 2 selepas 1...

moga blog nie menjadi medan menyebarkan ilmu.

Raji and Yeen said...

weh ajar ak cara bercakap ngn blog jgak
hohohoh