Tuesday, 5 July 2011

Tengok Transformers..

     Assalamualaikum kalian..saya ingin memberitahu pada hari ahad yang lepas, saya telah keluar rumah bersama-sama dengan adik-adik saya..huhuhu..skema tak ayat..janji korang paham la kan..xmo tulis panjang-panjang juz nk habaq saya bersama adik-adik gi tengok wayang..tak decide pon nak tengok ape sebenarnya tapi dalam fikiran nak tengok green lantern sebab tengok macam best ja tapi dah habis tayang la plak..tinggai transformers ja..transformers pon transformers la..layannn...s0 bila nak bayar tiket mak aiii mahainya..xpenah lagi bayar tiket lebih dari rm10 ringgit..buat-buat tak terkejut and dengan confident level yang tinggi hulur jela duit sebab nak tengok transformers 3D punya pasal..lagipon memang first time tengok wayang yang ade 3D ni..jakun sungguh..orang lain dah berjuta kali...pastu bila nak masok pintu wayang tu mesti ade orang yang jaga kat situ and pastu tunjuk tiket tu..tapi name pon first time..selamba nak masok terus ke pintu tu lepas tu..tak tau ke orang tu nak bagi ko spek mata..adeii..msti laki tu kata "ermm xpenah ka tengok 3D"..Serius memang best sebab banyak aksi-aksi hebat..dengan 3D lagi..tak rugi la bayar banyak tu..macam nak tengok sekali lagi pon ade..ade sape-sape nak ajak saya lagi tak?? Ehehehe..




Nota : Tengok cita tu terbayang tentang kehancuran bumi pada
          hari kiamat suatu hari nanti.. mengingatkan diri ini
          bahawa dunia bukan segala-galanya

18 comments:

Bluewendy said...

syok nye..Cik Bluewendy masih tak berpeluang nak p tgk kot..=(

Rozita a.Halim said...

menyesal tgok cte rasuk kua turi.bek tgok cite ni an2. ag mantop =)
pape pon cite 'sekali lagi' bes gak.
ade part bejaye wt ita meleleh air mate =.="

amnie azmira said...

Bluewendy : nie pon nasib ayh lepas kuar nak tgok wayang..tape nanti ade chance tgok aww..

Rozita : rasuk? takot la nk tgok movie horror kt wyang nihh...hee..transformers terbaek..^_^

hyz said...

da tgk gak transpomes ni.. tp cam x paham plak citer dia... heheh

amnie azmira said...

Hyz: agak xpaham jgak la..penuh kata tersirat..hee ^_^

ARNaBS said...

beznye ley tgk Transformer..wuu xksempatan lgi,,,,

amnie azmira said...

Arnabs: pegi la tgok ngan adik2..hee

Elih Japahar said...

Sy dah tengok 2 kali...sekali biasa dan 3D, mmg best! hehe

aliah amirah said...

da tengok da cter nie..best jugak =)

Farah Azurah said...

ok,jelez awak dapat tgk..hehe

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

mmg bes ...bumble bee

amnie azmira said...

Elih: dua kali..terbaekk la ^_^

Aliah : yup..best kan

Farah : awk pon dapat tengok..cepat book in ticket..hee

hatikubaik : yess..suke bumble bee yg sangat comeii..

pandangkedepan said...

best kan crite tu...tapi tertido lak part yg tgh2...:P

Cik Wani said...

hyep...

jom komen kat link wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Nour Akmal said...

baru nak g tgk esok..huhuhu

Nour Akmal said...

dh tgk dh..bukan tgk 3D pun mahal gak lh tiket smlm..ari minggu kot..

amir aizat said...

sye ad btol transformer,hehe

WidadCutieyGirlZ StorY said...

best kan cerita ni..widad suka ;)