Sunday, 24 July 2011

Bila blogwalking tadi..

       Assalamualaikum..psstt..halo0..aduhai nape saya males nk update blog haa..nape saya suke bw je haa..hari2 bila buka blog je mesti jalan2 cari makan ke blog orang..siyes doe taktau nape..ade orang cenggini x..dan fakta lagi satu saya tak penah update status di facebo0k..kenyataan nih..i believe ade jgak orang cenggini selaen sya kan..sebenarnya amni nih ketandusan idea nk tulis hape..cakap jela gitu.. hoho..anyway dok sibuk menterjah blog orang..jumpa satu blog yang mengingatkan kisah lampau melampau saya..more to sweet memories ekceli when study at matrik penang..
      Tak penah terpikir nak masok matrik pon..tapi dah gitu rezeki saya..terima jelah..mase belajar kat matrik dulu otak kanan ini sangat terseksa..*tuan ni kidal*....hari2 benda baru msok ke otak..tetapi saya laluinya dengan penuh tabah..haha..plus saya ni penuntut program 2 taun..so lebih lame saya berada di matrik berbanding orang yg dok setaun jew..dan banyaklah lagi kenangan terindah dapat dikutip bersama rakan-rakan di matrik dan tak akan dilupakan sampai bila-bila..
     Dulu memang xsabar nak abis matrik and nak cepat2 berambus dari tempat tu..*tuan ni hampir nak sakit jiwa*..tapi xsuke2 saya pon tempat tu la dirindui sangat2 ketika ini... i close with my ro0mate...dapatkah nak reunion blek..ntah lar..masa yg menentukan..banyak nak cecita nih tapi panjang meleret lak nnti..kang tak terbaca plak kan..nah sekeping dua tiga empat photo untuk santapan..hee

                 rakan-rakan dari practicum DH2P2  *1st year


               tempat ni paling orang suka nak lepak petang2..

                    gambar practicum H2P2  *2nd year

Jamuan hari raye di matrik taun lepas..paling like photo nihh

Nota kaki : terima kasih kepada para bloggers yg sudi jenguk blog
                 & pengomen entry sbelum ini meskipon tuan ni tak
                 update..tuan nih kena ade mo0d sikit baru
                 nak menaip..agak ngada-ngada..hee

#Kisah ro0mate insyaallah nak cita gak..tengoklah nanti..             
  Toodle..^^               


10 comments:

cheqwa said...

sama,cheqwa pon banyak blogwalking dari mengupdet blog.huhu.patot la jarang nampak amni dalam dashboard.hehe

amnie azmira said...

cheqwa: hee..btol jgak..cheqwa pon sometimes je lam dashbord..thanx darl

♥ p a a n i ♥ said...

rindu zaman matrix dlu...:D

syieda_joy said...

BEST nya kehidupan di matrik..^_^

meaw said...

korek idea dalam2,hehehe :D

amnie azmira said...

paani : paani pon matrik dulu..rindu kan..

syieda joy : ermm..kenangan yg terbestt..^^

meaw : oki doki..dlm proses mengorek..hee

ILA HonEyBuNNy said...

zaman matrik memang best kan..

banyak kenangan...hehe

amni azmira said...

ILA : yup..kenangan manis yg xdapat dilupakan..

Ahmad Yasir said...

sy dulu matrik johor..hehe..

first time kat matrik ssh nak bwk diri..
cara stdy yg amat berbeza..

amni azmira said...

Ahmad yasir : o00..yaka..tu la mmg agk ssah pda mulanya kan..sbb nk kna adapt dgn tmpat tu lagi..^^