Sunday, 29 May 2011

Mari kita bersenamm..

Hai..awal2 pagi nie i pegi tepi sungai atau dikenali taman rekreasi.. ntah memang panggilan tu yang melekat bila nak g exercise...i main badminton je pon..alarh korang mesti kata depan rumah pon boleh main tapi main kat situ lagi puas n luas sikit...macam besa tempat tu setiap hari sabtu dan ahad je akan diadakan senaman aerobik..memang ramaila sebab tu  males n tak rase nak join...my mum selalu pegi sebab memandangkan orang kuat yang megikuti senaman tu..orang kanan insructor lagi..fuhh..tgok balek macam xcaya mak i yang kt depan tu...tapi arini mak tak pegi sebab ade mesyuarat..umno la katakan..aktif gakla mak i.. then gigih la i main badminton bersama adik sambil mendengar lagu yang dipasang mereka tengah beraerobik..heh..
Kat situ adalah snap picture sikit..tengok ehhh..
       cahaya matahari terus terusan memancar tapi tetap tak goyah..h0ho
situ aerobik khusus orang chinese punya..ari2 lepa datang situ exercise..exersice lepa guna step kaki je.. nak ikut pon xreti
               terang disebabkan matahari dah terpacak..silau habis
                       yang tu adik i ..tempat nie la kami bermain
  kitorang dok dekat2 je dengan mereka....hah rembat jangan xrembat..
                       ampa joget la..kami nak tangkap gambar..kui3
                                     my name azni azmiza
                                      and i...amni azmira
                                 are we look alike... nope ..
 masa dok syok2 tgkap pic ni kitorang da abis pon main.. that all for today..see u..bubye!!



                     

8 comments:

Munirah said...

kte slalu ade niat nak exercise..niat je la..last2 dlm mimpi je -.-'

amnie azmira said...

munirah : btoi2..i pon cmtu..kne challenge diri sendiri..

ibnubaba_04 said...

kat mane ni??

amnie azmira said...

ibnubaba: satu bandar yang kecil sahaje..tmn rekreasi di parit buntar,perak >_<

cemomoi said...

tut la, slim... tak sebok nak eksesais yea

Hurun Akita @ Ciktika said...

huhu....perkara yg ciktka palinggg malas nak wat..hehe...tp tgk cik kita ni epii je bersenam...good 4 u dear ..keep it up ^_~

amnie azmira said...

cemomoi: deme nie xslim sangat aihhh..sbb tu gagah jgak nk exercise ^_^
Ciktika: hehe..bole la nk kata epi..bila exersice bru ase ringan bdan..>_<

RUZZEZANIE said...

cmey pic dia!!besenam ke bergambo ni?huhu