Wednesday, 25 May 2011

Cute babies..

   Salam....today i want to introduce baby comey nie...takde related blood pon..actually my neighbour baby..hehe..my little sister suka baby s0 dia usung mai rumah to play...i pon j0in sekali la.. my family sume da  besar gajah..xboley la nak alololo tomeinya...meh kita tengok gambarnya ek tapi nak habaq mai gambarnya agak blurr sedikit la so sorry guys for the bad quality of camera..


    Baby ni sekarang da besar kot sebab lama da tak tengok..time tu bole la nak manja2 dengan dia sebab tak kenai orang lagi tapi sekarang dia da kenai orang so jual mahal sikit lar.. Daniel his name... famous kan nama tu sebab parents suka bubuh...my sepupu yang married pon kebanyakan bagi nama tu jugak kat anak mereka  BUT baby nie something unik sebab dia ade 6 jari  taw..  Lo0k bel0w 

         
   Nampak tak kt arrow tu..jari dia yang ke-6 sebenarnya tergantung dan tak berfungsi s0 boleh nak kata hiasan jela..hehehe... kata parentsnya nanti nak operate buang jari tu tapi entah la buang lagi ke tak..


So bila da baby tu jual mahal...kitorang nak wat camne.. tak lama lepas tu...my other neighbours plak lahirkan  baby boy... his name Farish and berusia 4 bulan now...my little sister balik dari sekolah ja kena tolong jaga tiap2 hari dirumah dia...but sometimes she just brought that baby to our home...so for now baby ni la jadi mangsa kitorang...cute kan!!






I bole play dengan baby ni just in short of period jer.. bila dia dah meragam mula la nak run far away.. hakhak!!

Thats all from me yeahh...





 

8 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

alolo, tomeynyew!!!!! time kasih yew fllow..I hit u back~

amnie azmira said...

lady ainaa: most welcome..

She's Gee said...

mcm anak sedara sya jgk. ada 6 jari tapi da operate & buang. alhamdulillah, selamat.. :)

...Minah BluR... said...

cmelnyer! geraaammm ngn baby..!

amnie azmira said...

She's gee : oo0 ekk..kiranya baby ni bkn one in million ade jari cmtu..hehe

amnie azmira said...

minah Blur : btoi2..tomei

iedchan said...

hehe..incik tunang saya pun lebeh satu jari...jgn buang..kelebihan tuuuu :P

ainaa khodori said...

unik pew da jari lbey...
jgn la buang...