Tuesday, 10 May 2011

~bilikku duniaku...

        Hye guys...nak tanya sape ske dok dalam bilik..saya suke..most of my time i dok je dalam bilik..takat ni saya x keluar rumah sanagat...keluar pon juz beli barang2 keperluan..yelah sekarang ni saye xwat pe sebab baru abes belajar di kolej matrikulasi..so sya jadi tukang masak jela kat rumah..nak keja plak mak xkasi sebab takot hilang tukang masak..hehe..
       Nak rase saya masak...ermm cukup2 bole bawak msok mulut je..saye sendiri tak makan kalau saye msak..orang kata kalau kite sendiri masak kite tak berapa selera nak makan..tapi kalau mak masak..perggh...sape xleh lawan..masakan mak memang nombor satu kan...
iishhhkk..nak cita psal bilik ni..melalut ke lain plak..ermm..bilik saye saaangaat selerak..macamane nie..Bole i hidup dalam bilik camtu tapi memang bole..haha....males sngguh la pompuan nie.. dah tak terkira dalam hati dok kata..oke2 sok ak kemas bagi elok2..bilik kecik ja pon..bukan ssah nak kemas..bila sampai hari sok plak.."ermm..nanti la.. xde mo0d lak nak kemas arini.. Macam tu la seterusnya sampai sekarang..terok kan..haisshh....
      Same la perkara len kan...kita pasang niat ja tapi selagi masa tu bergerak kita akan try nak delay..
Tak bole wat camtu..tak el0k..saya ingatkan pada diri saya sendiri...tapi bila nak berubah tak taw..hihi
Ape pon saya akan try..chayokk2..jangan males ngat amnie...da besar panjang nie..sape nak  ubah diri kita melainkan kita sendiri..okeyhhh..

6 comments:

SYAHIDAH PAMIDI said...

cida pon same gak...suka dduk dlm bilik je...tp mlas nk kmas bilik...asyk rasa nk tagguh je...adoihhh

amnie azmira said...

bila nak berubah ye kita cikida..hrmmm

wannie said...

wannie pon sama...wannie suke dok dalam bilik lamer lamer...hihi...kiter same lha..hihi...

amnie azmira said...

wannie..itulah dinamakan bilikku duniaku..hehe..

HonEyBuNNy said...

betul tu...

jangan malas2...

masa depan kita terletak di tgn kita sendri...;_0

nur adilah said...

ila suke dok dalam bilik gak:)
btw amnie , thanks for the advice keyh<3