Tuesday, 9 August 2011

Abangku pon nak masuk U juga..

       Salam ramadhan semua..hari ni rasa nak berkongsi satu cita pada korang..seperti mane telah maklum pada entry yang lepas, saya akan melangkah masok ke universiti..tak beberapa lama je lagi..nak rase raya pon sekejab je...preparation suma pon dah siap..tinggai nak kemas beg and berlepas ke destinasi je..
      Tapi saya yang nak masuk, abang pon nak ikut juga...hisshh..dia memang xpuas belajar..seronok sangat belajar ni dia kata..baru je tamat degree bulan 4 lepas da nak masok U lagi tuk sambung master pulak..For now, saya lepak umah dia keja..jadi cikgu sementara..teringin nak tengok gaya dia ajar dalam kelas...mestiku tersengih sorang2..haha

                               Ammar Husaini Mokhtar
  
      Apepon, tahniah la for my brader sebab dapat sambung master..tak sangka dia dapat sambung..kalau saya entah dapat sambung ke tak macam abang..saya daftar 6 sept nih di UMT..while dia 7 sept di UUM...nasib baik dia bole pegi sendiri sbb xjaoh sangat dari rumah..lelah mak ayahku kalo nak kena antar dia pulak...adeii kesian mak ayahku kena spent duit tuk kami berdua..

p/s : kena kumpul banyak2 duit raya ..^^

17 comments:

syarifahsidrus said...

selamat belajar semula!

Cik Bell said...

wah..bagos la ada semangat nak belajar..terOskan..nanti dah berjaya boleh balas jasa mak ayah yang lelah menyekOlahkan kamu dua beradik yer :)

sifu im said...

ak pn nk bljar lagi ase..klu ko tmpuh alam perkerjaan nnti ko tau la betapa rumitnya dari study

amni azmira said...

syarifah : for my brader..thanx ^^

Cik Bell : hee..betoi2..jasa mak ayah tak kulupa tuk dibalas

Sifu im : o0..okeh..akanku ingat kata-kata itu..^^

aiman said...

selamat menyambung belajar,,

cheqwa said...

tahniah untuk both of u...ehem ehem,nak nambot tipon dia buleh? :p

Suria said...

wah..congrats dear.. ;)

nurul diana said...

gud luck akk :)

shanas said...

best la... bagus btoi la abg hampa noh... hehe

jom p usya :


http://shanasituaku.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-say-something.html

amir aizat said...

congrats to both of u!

moneymakergroup said...

begitulah ibu bapa.. berkorban apa saja


congratulation


Safee Sali Dirisik Kelab Jerman

iefa ujang said...

waaaaaaaaaaa...adik bradik sma2 pndai!!!

Mohd Izzar said...

wah, tahniahh!!

Ahmad Yasir said...

Congrates!! gudluck in your study... =)

ILA HonEyBuNNy said...

tahniah untuk abg dan adik..hehe..

all the best...;-)

sha my heart said...

rumah kat mana?

abg ambik kos apa?
adiknya?

nurbariah said...

belajar kat i adalah tempat yg x dpt dilupakan..hehe..tahniah utk awk..moga dpt smbung master jgk k cam abg 2..hehe.=)